İzmir'in Alsancak semtinde işlettiği barda garsonluk yapan Mustafa Demir'i döverek öldüren patronu Hasan Yücel'in polise teslim olmasının ardından polislere verdiği ifade ortaya çıktı. "Mustafa olay günü aşırı derecede alkollüydü, ağza alınmayacak küfürler etti" diyen Yücel, "Susması için bir iki tokat attım. Ayağı yol kenarında duran saksıya takılıp, sır üstü yere düştü ve başını çarptı. Diyabet hastası olduğum için o gün insülin iğnemi vurmamıştım.Şekerim yükseldi. Çok pişmanım" dedi. 5 Nisan tarihinde meydana gelen olayda, Hasan Yücel (35) ile yanında garson olarak çalışan Mustafa Demir (29) arasındaki kavga tartışmaya dönüşünce cinayetle sonuçlandı.

'İKİ TOKAT ATTIM'


Cinayeti işlediğini kabul eden Yücel, uzun zamandır bar işletmeciliği yaptığını, kardeşi gibi sevdiği Mustafa Demir'i de 5-6 yıldır tanıdığını söyledi. Olay günü Demir'in sürekli küfrettiğini söyleyen Hasan Yücel, "Susması için iki tokat attım. Saksıda duran plastik sopayı alıp bir iki kez sırtına vurdum. Ancak aldığı alkolün etkisiyle ayağı saksıya takılıp, sırt üstü düştü ve başını beton zemine çarptı. Ben Mustafa'ya nasıl vurduğumu hatırlamıyorum" diye konuştu.

YÜZÜNE SU SERPMİŞ

Ambulansı aradıktan sonra büfeden su alıp yüzüne su serptiğini, Demir'in kendine geldiğini ve ambulansla hastaneye götürüldüğünü de söyleyen Yücel, "Hastaneye gittik fakat bilgi alamadık. Ben de taksiye binip eve gittim. Yüksek derecede şeker hastasıyım. Evde insülin iğnesini yapınca kendime geldim. Cumartesi telefonla arkadaşım Caner aradı. Mustafa'nın öldüğünü söyledi. İşyerimdeki sıkıntıları hallettikten sonra polisi telefonla arayıp teslim oldum. Olay günü insülin iğnesini yapmayı unutmuştum. Bundan dolayı bilincim kayboluyor. Çok üzgünüm ve pişmanım" dedi.