İlçedeki Çerkezköy Bakış gazetesinde muhabirlik yapan ve takip ettikleri bir haberde tanışan Hilal Şarman ve Uğur Arslan, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.

Genç çift, çalıştıkları gazetede düzenlenen nikah törenine, alışılmışın dışında gelinlik ve damatlık yerine taraftarı oldukları Fenerbahçe'nin formasını giyerek geldi. Gelin ve damat, üstünde "Hilal 19" ve "Uğur 07" yazan sarı-lacivertli formalar giydi.

Nikah törenindeki sürpriz, bu kadarla sınırlı kalmadı. Gelin ile damadın şahitleri de taraftarları oldukları Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un formalarıyla törende yer aldı.

Sürprizden haberdar olan ve çiftin nikahını kıyan Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz da törene Galatasaray formasıyla katıldı.

Damat Uğur Arslan, yaptığı açıklamada, eşiyle farklı bir nikah töreni düzenleme kararı aldıklarını söyledi.

Nikahlarının, Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde saat 19.07'de kıyıldığını aktaran Arslan, şunları kaydetti: "Doğuştan Fenerbahçe taraftarıyım. En büyük hayalim nikahımın 19 Temmuz saat 19.07'de kıyılmasıydı. Bugün bu hayalimi gerçekleştirdim. Sevgili eşimle birlikte böyle bir karar aldık. Nikah memurumuz Gülhan Yavuz Galatasaray, nikah şahitlerimiz de Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş forması giydi. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir ömür mutlu olmak için evlendik."

Hilal Şarman ise nikahlarının bu şekilde kıyılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Şarman, daha önce Galatasaray'ı tuttuğunu ancak Uğur Arslan ile tanıştıktan sonra Fenerbahçe taraftarı olduğunu ifade etti.