Annesi Sabahat Yazıcı ile Başkan Doğan’ı makamında ziyaret eden Gülşah, büyük mutluluk yaşadı. Ziyaretten duyduğu memnunyeti dile getiren Başkan Doğan Gülşah, azmin ve yaşama heyecanın adıdıdır” dedi.

DOĞAN’I DAVET ETTİ

Başkan Doğan ile bir araya geldiğinde kızının çok mutlu olduğunu belirten anne Yazıcı, “Gülşah uzun yıllar çok sıkıntı çekti ancak azmi sayesinde ciddi bir gelişim kaydetti. 7 yaşına kadar sürünüyordu ama sonra yürümeye başladı. Liseyi bitirdi şimdi Üniversiteyi okuyacak. Bakanlarımız Fatma Betül Sayan, Fikri Işık ziyaretimize geldi. Sizin de gelmenizi çok istiyor” dedi.

ÖRNEK OLMALI

Gülşah’ın azminin ve yaşama heyecanının herkese örnek olması gerektiğini belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “Gülşah’ın hayatı bizlere çok önemli mesajlar veriyor. Onun azmi ve yaşama heyecanı hepimize örnek olmalıdır. Biz, hiçbir engelin mutlu olmaya ve başarmaya engel olmadığını Gülşahla birlikte tekrar gördük. Allah Gülşah’a daha güzel günler göstersin. Onda bu azim olduğu sürece her şey daha da güzel olacak” şeklinde konuştu.