Ekranların reyting rekorları kıran dizisi olan Diriliş Ertuğrul 82. bölümü ile yine nefesleri kesti. 83. bölümü olan yeni bölümü büyük merak ve heyecan konusu olurken TRT 1 Diriliş Ertuğrul 83.bölüm fragmanını yayınlandı.

Son bölümde Turgut, Kutluca ve Samsa’nın kaleden kurtulmasından ve mühimmat bilgisinin Ertuğrul’a ulaştırılmasından sonra Vasilius, en yakınlarındakinden şüphelenmeye başlamıştı. Yeni bölüm fragmanında Dündar'ın esir düşmesi ve Doğan Alp'in ölmesi izleyenleri şoke etti. Peki Dündar bey ölecek mi? İşte dizinin fragmanı ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 83.BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 83.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 05 Nisan çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Tahminler

Ertuğrul Bey, Doğal Alp'i ve Dündar Sultan'ı Alaaddine bir haber götürmek için görevlendirir. Bu haber artık barışın sağlanacağına işarettir. Ural ise bu haberi aldığı kişi obadaki hain beydir. Dündar bey Vasilyus'a esir düşmüştür. Vasilyus Ertuğrul Bey'e Doğan Alp öldürerek mesaj göndermiştir.

Ertuğrul Bey gelen bu haberle yıkılmış ve haçlılara saldırmak için varını yoğunu kullanacaktır. Vasilyus ise şimdilik kazandığı zaferini kutlamaktadır.