MHP lideri Bahçeli referandum çalışmaları kapsamında Erzurum'daydı. Burada partililere seslenen Bahçeli, "16 Nisan'da milli beka için evet mührünü vuracağız.Ülkücüyüm diyen referandumda evet der ve demelidir." diye konuştu.

Erzurum'da vatandaşlara seslenen MHP lideri Bahçeli, "Şimdi soruyorum dadaşlar: Türkiye'ye sahip çıkacak mısınız? Bayrağa vatana sahip çıkacak mısınız?" dedi. "16 Nisan'da milli beka için evet mührünü vuracağız." diyen Bahçeli, "Ülkücüyüm diyen referandumda evet der ve demelidir" diye konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan maddeler şöyle: "16 Nisan'da yıldırım yemişe dönecekler. İftiraları Erzurum elinin tersiyle itecektir. Türkiye'nin bekası için uyanış halini destekleyecek misiniz? Sorumluluk almaktan uzak kalamazdık. Ülkümüzden geri adım atamazdık. Rejimi değil hükümet etme sistemini reforma tabi tuttuk. İlk defa cumhurbaşkanına cezai sorumluluk geliyor. Bunun neresi yanlıştır. Çatışma olmayacak veya en aza çekilecektir. Cumhurbaşkanının bir partiye üye olmasında yanlış yoktur. Hangi cumhurbaşkanı bugüne kadar partisiz hareket etmiştir? Kılıçdaroğlu bu soruya yanıt vermelidir."

DADAŞLAR İŞİNİ BİLİR

CHP boşuna uğraşmasın, çamur siyasete saplanmasın." diyen Bahçeli, "16 Nisan'da milli beka için evet mührünü vuracağız. Biz Türkiye'nin diriliş ve toparlanmasına evet diyoruz. Ülkücüyüm diyen 16 Nisan'da evet demelidir ve diyecektir. 21 gün sonra yapılacak Anayasa referandumumuzun barışa huzura dirilişe vesile olmasını temenni ediyorum. Dadaşlar hiçbir sorumluluğu gözardı etmediler." şeklinde konuştu.