KILIÇDAROĞLU'NUN "KAVGA İSE KAVGA" SÖZLERİNE TEPKİ

Ana muhalefetin lideri 'Kavga ise kavga' diyor. Hale bak. Sizin hayatınız zaten milletin değerleri ile kavga etmekle geçti. Bu zat kendi devletini, milletini yabancılara şikayet ederek siyaset yapmayı alışkanlık haline getirdi. Üstelik bu kavgada yalnız da değil. Terör örgütünü ve destekçilerini yanına alarak bu kavgayı büyütmeye çalışıyor.

İhaneti kendisine yol edinenlerle kavga etmekten kaçmadık, kaçmayız. Zira biz insanlara akıllarının alacağı dilden konuşmasını da biliriz.

SEN KİMSİN, NEYİ BİTİRECEKSİN?

Ey Kılıçdaroğlu SİHA'ların yaptığı iş vatana ihanet edenleri yok etmektir, bunu böyle bilin. Utanmadan, sıkılmadan '4 yılda terörü bitireceğim' diyeceksin. Sen kimsin ya, neyi bitireceksin. Kandil'den sana destekler geliyor, memnunsunuz değil mi? Sözde adalet yürüyüşünde de beraber yürüdünüz. Sağınızda solunuzda kiler olduğu belli. Bir yanında PKK bir yanında FETÖ. İyi buldular birbirlerini. Müslüman bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz. Uyanık olacağız. SİHA'larla ilgili bunu konuşuyor. Bize İHA vermemek için kılı kırk yardılar. Verdikleri zaman da tadilatı şusu, busu bize hendek atlattı. Artık bu ülke kendi İHA'larını, silahlı olanlarını yapar hale geldi. Asıl bundan rahatsız oluyorlar.