Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Orhan Gencebay, Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Yavuz Bingöl, Hülya Koçyiğit, Cengiz Kurtoğlu, Hasan Kaçan, Cemal Hünal, Kadir Çöpdemir, Sibel Can, Serdar Gökhan, Burak Hakkı, Demet Tuncer, yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ ve Osman Soykut'un Beylerbeyi Sarayı'nda kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sanatçıları kabulün de, sanatçılar, özellikle Zeytin Dalı harekatı ve terörle mücadelede görev alan güvenlik güçlerimize verdikleri desteği ifade ettiler.

Türkiye’nin devleti ve milleti ile bütün zorlukları aşabilecek kudret ve iradeye sahip olduğunu belirtip bu vesile ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü kutladılar. Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A VATANDAŞLARDAN TEBRİK YAĞMURU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde misafir edilen çocuklar, yaşlılar ve Suriyeliler, çekilen kliple Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü kutladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde misafir edilen çocuklar, yaşlılar ve Suriyeliler hazırlanan bir klip ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü kutladı. Klipte, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesinin ardından başlayan protestolarda gözaltına alınan Fevzi el Cüneydi de yer aldı.