Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer’de kurulan “hayır” standını ziyaret etti. Öğle saatlerinde Tarabya Köşkü'nden çıkan Erdoğan, önce Hacıosman Metro İstasyonu yanında kurulan “evet” standını ziyaret etti. Erdoğan, daha sonra bu standın hemen yanında yer alan “hayır” standını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı, kurulan çadıra girerek CHP'liler ile yaklaşık 15 dakika konuştu.

"Hayır" çadırında görevli Cağlar Coşkun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini, "Çıkmak üzereyken kendisine bir çay ikram etmek istediğimizi söyledim. Kendisi zamanının olmadığını söyledi. Ben de 'en azından bir suyumuzu için sayın Cumhurbaşkanım' dedim." diyerek anlattı.

"EVET" ÇADIRINDAN SONRA "HAYIR" ÇADIRINA UĞRADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkünden ayrılıp Atatürk Havalimanı'na giderken konvoyunu durdurdu. Sarıyer Hacıosman metro istasyonu girişinde kurulan 'evet' çadırını ziyaret eden Erdoğan, ardından davet üzerine hemen yan taraftaki 'hayır' çadırına uğradı. Çadırdaki görevlilerle sohbet eden Erdoğan daha sonra Sarıyer'den ayrıldı.

GÖREVLİ YAŞANAN DİYALOĞU ANLATTI

Erdoğan'ın ziyaret ettiği 'hayır' çadırında görevli Çağlar Coşkun, o an yaşananları anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'evet' çadırını ziyaret ettiğini söyleyen Coşkun. "Çıkmak üzereyken kendisine bir çay ikram etmek istediğimizi söyledim. Kendisi zamanının olmadığını söyledi. Ben de 'en azından bir suyumuz için sayın Cumhurbaşkanım' dedim. Bayan arkadaşlarımızın bir tanesinin sorduğu soru üzerine 'neden siz hayır diyorsunuz' dedi. Bayan arkadaşımız da kendisini yeterince güvende hissetmediği için 'hayır' diyeceğini söyledi. Bir cumhurbaşkanının vermesi gereken doğal ve mantıklı bir cevap verdi. Suyunu içti aramızdan ayrıldı." diye konuştu.


"ZİYARETİ BENİ ŞAŞIRTMADI"

Cumhurbaşkanı'nın sürpriz ziyaretinin kendisini şaşırtmadığını söyleyen Coşkun, "Tarabya'daki köşkünden bir gün buraya mutlaka uğrayacağını bekliyorduk. Çünkü güzergahı üzerindeydi." ifadelerini kullandı.