Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Bugün Balkanlardan Türkistan'a kadar muazzam bir coğrafyanın karşıladığı Nevruz bayramı, dağlar yeşile büründü. Tüm Anadolu'nun Nevruz bayramını hep birlikte tebrik ediyoruz.

Eskişehir şehirlerden bir şehir değildir. Burası Seyit Battal Gazi’nin şehit düştüğü topraklardır. İlk yerli otomobil olan Devrim bu topraklarda üretildi. Bu projeyi yerli ve milli olana tahammül edemeyen CHP sabote etti. CHP Keban Barajı’nı eleştirmiştir. Kendi halkından nefret eden bir zihniyet yıllarca bu milletin yakasından düşmemiştir. Hep işlere karşı çıkıyorlar. Çünkü yapılan işlere onların hayalleri bile erişemiyor.

ÜLKEMİZE ŞAŞI BAKAN KİM VARSA...

Savunma sanayiinde önemli hamleler yapıyoruz. Eskişehir bu konuda önemli bir merkez. İnşallah uçaklarımızın, otomobillerimizin motorlarını yapacağız. Ya yalan ya yanlış ithamlarla önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Ellerinden gelse Türkiye’yi yeniden siyasette kişiliksiz, ekonomide 70 sente muhtaç, savunma sanayiinde dışa bağımlı hale getirecekler ama bu millet buna izin vermeyecek. Ülkemize ve milletimize şaşı bakan kim varsa hep birlikte seçime odaklandı. Sanıyorlar ki seçimden sonra onlara gün doğacak. Onlara hep birlikte sandıkta gerekecen cevabı verelim.

Biz Eskişehir'e 22 katrilyon liralık yatırım yaptık. Eskişehir'de 3'üncü devlet üniversitesini kurduk.

Ayrıntılar geliyor...