Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur'un 18 Mart Pazartesi ekrana gelen son bölümü nefesleri kesti. Çukur son bölümde Azer'in annesinin hayatını kurtaran Yamaç babası İdris Koçovalı'nın ölümünde parmağı olduğunu düşündüğü Azer için harekete geçti. Azer ile Yamaç'ın teke tek dövüştüğü sahneler nefesleri kesti. Dövüş sonunda ise Azer'i alt eden Yamaç beklenmedik bir hamle yaptı.

YAMAÇ AZER'İ ÖLDÜRDÜ MÜ?

Yamaç, Azer'e konum atıp mekanda beklerken Azer çıka geldi. Yamaç'a centilmenlik olsun diye avans vermek isteyen Azer çok uzatmadan direkt olarak teke tek dövüşmeye başladı. Sakin başlayan hesaplaşma etraftaki eşyalarında kullanımı ile iyice sertleştti. Azer'i yere deviren Yamaç kızgın demir elinde, son darbe için hazırlandı. Yamaç'ın "Güle güle Azer, seni tanımak nadiran de olsa zevkti" sözü dikkat çekti. Yamaç elindeki kızgın demiri Azer'e batırmak için harekete geçti.

Peki Çukur'da Yamaç Azer'i öldürdü mü? Cihangir Ceylan'ın canlandırdığı Azer ölüyor mu? Bu soruların yanıtı Çukur'un 77. yeni bölümünde ortaya çıkacak.

VARTOLU, CEZAEVİ MÜDÜRÜNÜN HAYATINI KURTARDI

Çukur 3. sezonun 9. bölümünde hapishanede müdür için artık yolun sonu yaklaşıyor. Gardiyanları kullanarak müdürü tuzağa çeken Ziya hesap sormaya başlıyor. Ziya'nın adamları da avluyu doldurmaya başlayınca iyice köşeye sıkışmaya başlayan müdüre destek Vartolu'dan geliyor. Müdürü güvenli bir yere yollayan Vartolu ve Nartepeliler savaşa başlıyor.

Hapishane müdürünü korumak için canını dişine takan Meke ve Celasun, müdür e zarar gelmemesi için eline geleni yapıyor. Hatta Celasun arabanın önüne kırıyor ama plan patlama noktasına geliyor, Meke zor da olsa durumu toparlıyor. Müdür ise şüphelense de yoluna devam ediyor.

CUMALİ'DEN DAMLA'YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Çukur 76. son bölümde; Seval'den, Cumali'nin hala mekana gittiğini öğrenen Damla sinirlense de ama Sultan'a çaktırmamaya çalışıyor. Damla'nın bu hallerini gören Saadet ise işi şakaya vuruyor. Pavyona sinirle dalan Damla gördüğü manzara karşısında şok oluyor. Sevdiği kadının doğum gününü unutmayan Cumali, Damla'ya sürpriz doğum günü hazırlıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Evdekilere numara yapıp Dere'ye, Akın'ın yanına giden Ayşe son durumu öğrenmek istiyor. Özlediğini söyleyip ziyarete gelen Ayşe, Akın'ın öfkesinden payı alıyor. Kutay'ın öldüğünü öğrenen Ayşe şaşırsa da asıl şoku Akın'ın öldürdüğünün öğrenmesi ile yaşıyor. Annesini karşısına oturtan Akın içini dökmeye başlıyor.

Celasun'u alıp Yücel'in kaldığı hastaneye getiren Yamaç ona istediği şeyi yapması için odanın yerini söylüyor. Odayı girip silahını çeken Celasun, Yücel'in halini gördükten sonra büyük şaşkınlık yaşıyor. İdris'in söylediklerini hatırlayan Celasun, Yücel'in kafasına silahı dayasa da daha sonradan yapamıyor.

Emmi ile konuştuktan sonra eve dönen Yamaç kendisiyle yüzleşip zor da olsa kapıyı çalıyor. Evin dışında ise Azer'i kapıda Kemal ve Metin karşılıyor. Azer'i evde ayakta karşılayan Sultan elini öpmesini izin vermeden buyur ediyor. Bu arada mutfakta Damla ise Saadet'e Yamaç'ın planını anlatıyor.

Medet'i bitkin halde koğuşa getiren Vartolu onu diğer mahkumlarla tanıştırdıktan sonra sadede geliyor. Çamaşırı sıkıp hazırlığını yapan Vartolu, Medet'e niye sözünü dinlemediğini soruyor. Medet'in her soruya verdiği cevaplar ile yanlış anlamalar zinciri ortaya çıkınca küfürü yiyor.

Timsah'ı ziyarete giden Akın'ı Celil'i meditasyon yaparken görünce şaşırıyor. Kaosunu kaybettiğini söyleyip kendini meditasyona vuran Timsah, Akın'ın dalga geçmesi ile karşılaşıyor. Eğlenceli kısmı geçen Akın, Timsah'a Yücel, Koçovalılardan intikam alırken nerede olduğunu soruyor.

Adamlarının Fatih'in adresini bulduğunu öğrenen Azer hiç zaman kaybetmeden operasyon düğmesine basıyor. Bir ordu adamla evi basan Azer eli boş dönerken Fatih karşısına bilgisayara çıkıyor. Kendisini nereye kaçarsa kaçsın bulacağını söyleyen Azer'e Fatih'in tehdidi gecikmiyor.

Nehir'in sürpriz öpücüğü ile ne yapacağını şaşırıp sessiz kalan Yamaç, Azer'den telefon alıyor. Annesini geri almak istediğini söyleyen Azer'e Yamaç saatin geç olduğunu ertesi gün gelmesini söylüyor ve artık söz verdikleri karşılaşmanın artık yapılması gerektiğini söylüyor.