Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un 3. sezon 17. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Çukur yeni bölümde, Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay Erdenet'in yeni hamlesi Koçovalılar'ı şoke ediyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur'un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen 3. sezonun 16. bölümünde Çağatay Erdenet'in ne kadar tehlikeli biri olduğunu öğrenen Yamaç, vakit kaybetmeden Çağatay'ı araştırmaya başladı.



Makbule ise Çağatay'ı işin içine çekmekte kararlıydı. Yamaç'ın Çağatay karşısında ne yapacağı merakla beklenirken, Yamaç'tan önce davranan Azer, Çağatay'a karşı bir saldırı düzenledi fakat başarılı olamadı. Karaca'nın Azer'in evinde kaldığını öğrenen Cumali, Azer'in evini basarken, Karaca'nın karşısında durmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Ziya'nın oyunuyla flash belleği kaptıran Vartolu, Ziya'nın peşinden İstanbul'a geldi ve belleği geri aldı. Büyük bir patlamayla ses getiren Yamaç, bu hareketiyle Çağatay'a boyun eğmeyeceğini gösterirken, Çağatay'ın yanındaki isim izleyenleri şoke etti.

Yücel'in yanı sıra Çağatay'ın yanında görülen Mahsun'un dengeleri nasıl değiştireceği merak uyandırdı. Boşanma davası açan Saadet'le Vartolu'nun uzun süre sonra ilk defa buluştukları bölümde Vartolu sonunda babasının katilini öğrendi. Vartolu'nun, 'Yamaç!' diyerek acı içinde haykırdığı anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.