Fenerbahçe’nin Lozan kampı dün oynanan Fulham maçı ile sona erdi. 10 Temmuz’da başlayan ikinci tur kamp çalışmaları 18 Temmuz itibarıyla noktalanırken, teknik direktör Phillip Cocu, takımdaki umudunu hiçbir gün kaybetmeyerek çalışmalarını sürdürdü.

ELJIF, FERDİ VE BARIŞ İLK 11 ADAYI

Sarı lacivertli ekipte kamp boyunca idmanlarda istediğini alabilmek için aşırı yüklemeler yapan teknik direktör Phillip Cocu, her oyuncuyla da birebir ilgilenerek istediğini alabilmek adına öğrencilerine her an müdahalede bulundu. Yapılan kamp sonunda yeni transferlerden Barış hızıyla Ferdi tekniğiyle ön plana çıktı ve ilk 11’i zorlayacaklarını gösterdiler. Özellikle idmanlarda ve oynanan hazırlık maçlarında takıma hazır olarak geldiği görülen Ferdi Kadıoğlu ise top tekniği ile göze çarpan isim oldu. Eljif Elmas da geçen sezon dışarıda beklemesinin verdiği hırs ile antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında üstün bir mücadele sergiledi.

6 GENÇ OYUNCU KİRALIK GİDİYOR OĞUZ KAĞAN GÜÇTEKİN KALIYOR

F.Bahçe'de İsviçre kampında yer alan genç oyuncular Uygar Mert Zeybek, Ahmethan Köse, Muhammed Samed Karakoç, Serhat Kot, kaleci Oytun Özdoğan ile kaleci Erten Ersu'nun teknik heyetin raporu doğrultusunda kiralık olarak gönderileceği belirtildi. Sarı lacivertli takımda U19 Milli Takımı'nda yer aldığı için kamp kadrosunda yer almayan Oğuz Kağan Güçtekin'in ise takımda kalacağı belirtildi. Oğuz Kağan Güçtekin Cocu'nun gözüne girmiş durumda ve Hollandalı teknik adam genç oyuncudan yararlanmak istiyor.

SALİH UÇAN’IN DURUMU BELİRSİZ

Fenerbahçe taraftarının çok şey beklediği ancak bir türlü beklentinin karşılığı alınmayan Salih Uçan ile ilgili teknik patron Phillip Cocu’nun henüz bir karar vermediği öğrenildi.