Erdoğan'a hakaret eden CHP'li vekile Edirne'de tezek şoku!
Geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler eden CHP Edirne Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Gaytancıoğlu'na memleketinde ilginç bir şekilde tepki gösterildi. Kimliği belirsiz kişiler Gaytancıoğlu'nun Edirne'deki evinin önüne hayvan pisliği döküp, üstüne de “tam ağzına layık” tabelası koydu.

CHP Edirne Milletvekili ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Okan Gaytancıoğlu, Dokunulmazlıkların kaldırılması tartışmalarını değerlendirirken konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a getirerek hakaretler etmeye başlamıştı. Erdoğan için "gerizekalı" ifadesini kullanan CHP Genel Başkanı Başdanışmanı Gaytancıoğlu, bu hakaretini bir kez daha tekrarlamış, "istediği kadar da fezleke düzenlesin" şeklinde meydan da okumuştu.

"Tam ağzına layık..."
Çirkin sözleri çok büyük tepki çeken Gaytancıoğlu'nun memleketi Edirne'de ise ilginç bir şekilde protesto edildi. CHP Milletvekili'nin Edirne'deki evinin önünden geçen yola hayvan pisliği döken kimliği belirsiz kişiler, üzerin ede "ahlaksız herif, tam ağzına layık" tabelaları astı. Haber10 sitesinin YouTube üzerinden yayınladığı görüntülerde kamyonla getirilen ve halk dilinde tezek olarak adlandırılan hayvan pisliği CHP'li vekilin evine gece geç saatlerde döküldü. Yolu kapatan tezek birikintisinin üzerine farklı noktalardan görünecek şekilde "ahlaksız herif, tam ağzına layık" yazılı 3 ayrı tabela dikildi.