İstanbul Kadıköy'de belediyenin ücretsiz dağıttığı çorbadan alan bir kişi, bu çorbadan zehirlendiği iddiasıyla belediye hakkında CİMER'e şikayette bulundu.

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, "Çipli Vatandaş!" başlıklı yazısında olayın 28 Ocak 2022'de İstanbul Kadıköy'de geçtiğini duyurdu.

DİLEKÇEDEKİ "ÇİP" AYRINTISI ŞAŞIRTTI

Zeyrek, CİMER'e gönderilen şikayeti şöyle aktardı:

"Sayın İçişleri Bakanı,

Bugün Kadıköy'de Söğütlüçeşme Tren İstasyonu önünde dağıtılan çorbadan içtim ve çok kötü şekilde hasta etti, yüzüm yanmaya başladı, tahriş oldu. Kim dağıttı derseniz Kadıköy'deki CHP belediyesi dağıttı, lütfen hakkımı arayın. Bugün çok kötü şekilde zehirlendim. Ben dışarıda yaşıyorum, evsizim.

Lütfen CHP zulmünden illallah ettim. Bununla da kalmayıp tren içerisinde başımdaki çip vasıtasıyla 'Biji PKK' diye söyletti. PKK'yı kınıyorum PKK aşağılık bir oluşumdur ve CHP'nin yan koludur."

Zeyrek, "Başındaki çip o gün çorbadan mı yerleştirildi, yoksa aşıyla mı yapıldı şikayet dilekçesinden anlaşılmıyor. Ben aşı hizmetinin AK Parti hizmeti olmasından yola çıkarak çorbayla yerleştirildiğine inandığını tahmin ediyorum" yorumunu yaptı.

Zeyrek, belediyenin, söz konusu şikayete "Bu iddiaların tümü gerçek dışı ve hayal ürünüdür" yanıtı verdiğini de yazısında aktardı.