Cherevchenko, yarın oynanacak maç öncesi Lokomotiv Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Slovak futbolcusu Jan Durica ile katıldı.

İlk maçta Fenerbahçe'nin 2-0'lık skorla avantaj yakaladığını belirten Rus teknik adam, "Fenerbahçe'nin 2-0'lık avantajı var ama bunu kapatmaya çalışacağız. Şansımız var. Fenerbahçe bunu kendi sahasında başardı, biz de başarabiliriz. Takımımın psikolojisi çok iyi. Fenerbahçe'nin 2-0'lık avantajını yarın kapatmaya çalışacağız" diye konuştu.

Kadıköy'deki ilk karşılaşmaya kadar uzun süre resmi maç oynamadıklarını hatırlatan Cherevchenko, "Fizik kondisyon sorunumuz yok. Fenerbahçe'nin şu anda ligi devam ediyor. Biz resmi maç oynamıyorduk. Bunun farkı ortaya çıktı. Futbolcularımla konuştum. Fizik kondisyonlarında bir sıkıntı yok" değerlendirmesinde bulundu.

Rus teknik adam, Lokomotiv Stadı'nın çiminin yeni değiştiğini ve zeminde bir sıkıntı olmayacağını da sözlerine ekledi.

Slovak futbolcu Durica ise yarınki rövanşın ilk maça benzemeyeceğini ve tur için şanslarının olduğunu kaydetti.

Lokomotiv Moskova maça hazır

Lokomotiv Moskova, Fenerbahçe'yle oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Rus ekibi, son çalışmasını teknik direktör Cherevchenko yönetiminde Lokomotiv Stadı'nın yanında bulunan sahada yaptı.

İlk 15 dakikası basına açık antrenmanda futbolcular ısınma hareketleriyle pas ve pres çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise futbolcuların yarınki maçın taktik provasını çalıştığı öğrenildi.

Moskova Büyükelçiliği ve Rus yetkililere teşekkür

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, Rusya'nın başkenti Moskova'ya giden futbol takımı kafilesi için gerekli şartları sağlayan Moskova Büyükelçiliği ve Rus yetkililere teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yayımlanan mesajda, "Bugün İstanbul'dan Moskova'ya giden kafilemiz, Rusya'da en iyi şekilde karşılanmış ve havalimanından otele geçişi de geniş güvenlik önlemleri altında hiçbir sorun yaşanmadan gerçekleşmiştir. Kafilemizin Moskova'da havalimanında karşılanışı ve otele geçişi sırasında gerekli şartları sağlayan ilgili tüm Rus yetkililere ve Moskova Büyükelçiliğimize teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.