BU TARTIŞMA ZARAR VERİR

Kılıçdaroğlu'nun mezhepsel dezavantajı olduğunu söyleyenlere şunu söyleyeyim, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı adayı olmak için etnik, dinsel veya ırk ayrımcılığı yapmak bu ülkeye yapılacak en büyük ihanettir. Böyle bir tartışma birliğimize bütünlüğümüze zarar verir. 6'lı masadan çıkacak aday doğru adaydır. Ortak bir aday olmazsa Gültekin Uysal bizim adayımızdır.

LİDER OLMAK BAŞKA

Kılıçdaroğlu Son 6 ayda CHP'de lider oldu. CHP' de büyük bir mücadele veren Kemal Kılıçdaroğlu Et Balık Kurumu'nun önüne gitmesi, Milli Eğitim Bakanlığı, TÜİK, en son SADAT'a gidişiyle beraber, Canan Kaftancıoğlu'na verilen ceza sonrası CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde yaptığı toplantı ve akabinde 21 Mayıs'taki mitingle lider oldu. Sayın Kılıçdaroğlu partisinde lider oldu, Genel Başkan olmak başkadır, lider olmak başkadır.

SADAT TEHDİT OLUŞTURAMAZ

SADAT Türkiye'de hiçbir tehdit oluşturamaz, Bu ülkede kimse karışıklık çıkarmaya kalkmasın. Bunun bedelini hem Türkiye çok ağır öder, hem bu çatışmayı çıkaracak gruplar ağır öder. Bu memleketin iç savaş kaldıracak hali yok! Kardeş kavgası kaldıracak hali yok! Etrafa korku yaymak kimsenin işine yaramaz.

SEÇİM GÜVENLİĞİ

Seçim güvenliği açısından endişemiz var, bu sebeple Demokrat Parti olarak Genel Başkanımız Gültekin Uysal ile parmak boyasının geri getirilmesi için kanun teklifi verdik, 6'lı masadaki 5 partiden buna destek bekliyoruz. Seçim güvenliği ile ilgili trafoya kedi kaçacak, oyun oynanacak, tezgah kurulacak, biz bütün Türkiye'ye seslenmeye devam ederek seçim günü sabaha kadar, milyonlar olarak sandıkların başından ayrılmayacağız, kimsenin seçim güvenliğini tehlikeye atmasına müsade etmeyeceğiz.

ESAD İLE PARASI YOK DİYE GÖRÜŞMÜYOR

Erdoğan şerefsiz katil dediği Birleşik Arap Emirliklerine kardeşim deyip giderken, Cemal Kaşıkcı'yı öldürdüğünü söyleyip Prens Selman'ı dünyaya şikayet edip ardından görüşmeye giderken, İsrail Başkanına terörist deyip mavi halıyla karşılarken, tüm bunları yapan Erdoğan 1 milyon Suriyelinin geri gönderilmesi için o ülkeyi yöneten insanlarla neden görüşmüyor. Diğerleriyle parası var diye görüşürken Esad'ın parası yok diye görüşmüyor. Suriye Dış İşleri Bakanlığı Erdoğan'ın 1 milyon Suriyeliyi geri gönderme projesine karşı çıkması makuldür. Erdoğan EsaD ile görüşürse bu problem çözülecektir.'

MELİH GÖKÇEK AÇIKLASIN!

'Melih Gökçek çıktığı bir TV programında hiç haram yemedim dedi, ne zaman helal yedi ki? Helal yediği bir şey varsa Melih Gökçek'e tavsiye ediyorum bunu açıklasın.

Editör: Uğur EKİNCİ