YSK'nın seçimleri yenileme kararı almasının ardından Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı attığı için bazı kesimlerin hedefi haline gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Yılmaz, kendisini eleştirenlere, "1 tane oyumuz var gidip sandığa atıyoruz, nedir bu topyekün saldırı gerçekten akıl alır şey değil" ifadelerini kullandı.

BENDEN DÜŞMAN YARATIYORLAR

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisini hedef alanlara Twitter hesabından tepki gösterdi, "Sosyal medyada bu aralar altında imzam olan garip garip şeyler dolaştırıyorlar... Sonra da "vay ne demiş" diyerek benden düşman yaratıyorlar. Gerçekten benim nefret edilecek bir yanım yok diye, bari bir şey uyduralım da millet nefret etsin çabasını ahlaksız buluyorum." dedi.

TOPYEKUN SALDIRI GERÇEKTEN AKIL ALIR ŞEY DEĞİL

Yılmaz bir sonraki paylaşımında ise, "Ben aday da değilim üstelik,1 tane oyumuz var gidip sandığa atıyoruz, nedir bu topyekun saldırı gerçekten akıl alır şey değil. Bir grup insan hiç politik değilsiniz derken bir diğer grup vay efendim şöyle dedi "bunlar" zaten şöyledir vs demesi de ayrıca çarpıcı. Valla bütünde baktığın zaman benim söyleyeceğim şey, "Senin canın sağolsun" olacaktır. Kalın sağlıcakla... Allah başka dert vermesin." ifadelerini kullandı.