Daily Beast’e konuşan Carla Bruni, 1991 yılında ortaya atılan hatta Trump tarafından da doğrulanan dedikodularla ilgili olarak, “Aslında bu durum baştan sona belirsiz ve yaşanmadı. O yüzden de Trump basına konuştuğunda çok şaşırmıştım” dedi.

Google’dan hakkında yapılan aramalarda çıkan ilk sonuçların, bu dedikoduyla ilgili olduğunun hatırlatılan Carla Bruni, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belki bu Amerikan Google’ı olmasıyla ilgidir. Çünkü Fransız Google’ına baktığınızda başka şeyler çıkıyor, çoğunlukla erkeğim, işim ve gençlik fotoğraflarım. Ama çocuklarımla ilgili çok fazla şey olmasından memnunum, onları koruyabildim.”

Trump’ı Beyaz Saray’a taşıyan kampanya sürecinde, Washington Post gazetesinin, Trump’ın halkla ilişkiler danışmanının bazı ünlü kadınlarla ilgili yalan haber uydurulduğunu ortaya çıkarmıştı. Bu haberleri gördüğünü söyleyen Carla Bruni, “Söyleyebileceğim çok bir şey yok. Söyleyeceğim şey şu, demokrasi diktatörlükten iyidir ve demokrasi seçimle ilgilidir. O yüzde demokrasiye saygı duymalıyız” diye konuştu.