Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Korkmaz'ın görevinin başında olduğunu söyleyerek, "Korkmaz, şu anda sözleşmeli teknik direktörümüzdür. Sözleşmesi devam ediyor ve görevinin başındadır. Yönetim kurulumuzun bu konuda herhangi bir kararı söz konusu değildir. 12 Kasım Salı günü yönetim kurulu toplantımız yapılacaktır. Bu toplantıda Antalyaspor'un son haftalarda aldığı kötü sonuçlar değerlendirilecektir" ifadelerini kullandı.

ANTALYASPOR İLE YOLLARININ AYRILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Süper Lig'in 11. haftasında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan ve üst üste aldığı yenilgilerle birlikte düşme hattına yaklaşan Antalyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldığı iddia edilmişti.

45 MAÇTA 16 GALİBİYET ALDI

Geçtiğimiz sezonun başında göreve gelen Bülent Korkmaz, Kırmızı-Beyazlılarla Süper Lig'de 45 maça çıktı. 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 21 yenilgi gören Korkmaz, 1.24'lük puan ortalaması tutturdu.

50 yaşındaki tecrübeli hoca, Süper Lig'de bu sezon Antalyaspor'un başında görev aldığı 11 maçta; 3 galibiyet, 2 beraberlik ile 6 mağlubiyet elde etti ve 11 puan topaldı. Antalyaspor şu anda ligde 15. sırada yer alıyor.