Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 9 film vizyona girecek.

Jon M. Chu'nun yönettiği ve Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Daniel Radcliffe, Michael Caine, Lizzy Caplan ile Dave Franco'nun başrollerinde oynadığı "Sihirbazlar Çetesi 2" izleyiciyle buluşacak.

"Atlılar" olarak bilinen usta dört sihirbazın en cüretkar gösterileri için geri dönmesinin anlatıldığı filmde, bir yıl önce yaptıkları Robin Hood stili gösteriyle toplumun hayranlığın kazanan ve FBI'ı utandıran çete üyeleri, geri dönüş gösterisiyle kaçışın kendileri için bir çocuk oyuncağı olduğunu gösterecek.

FBI özel ajanının da yardımıyla gruba yeni katılan isimlerin oluşturduğu "Sihirbazlar Çetesi", yeni seride özenle planlanmış sürpriz gösterilerini, bu sefer Ben Lamb'ın canlandırdığı "Owen Case" karakterini ifşa etme umuduyla sergileyecek.

"Özel Kargo"

Bruce Willis'in başrolünde olduğu ve yıldız oyuncuya Mark-Paul Gosselaar, Claire Forlani, John Brotherton, Lydia Hull ile Daniel Bernhardt'ın eşlik ettiği filmin yönetmenliğini Max Adams yaptı.

Aksiyon türündeki "Özel Kargo", başarısız bir soygun girişiminin ardından patronunun güvenini yeniden kazanabilmek ve kaybı telafi etmek amacıyla bir başka üst düzey hırsız olan eski sevgilisinden yardım istemek zorunda kalan bir hırsızın giriştiği macerayı konu alıyor.