Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni olan 62 yaşındaki işadamı ve Kingdom Holding Yönetim Kurulu Başkanı Prens El Velid Bin Talal Bin Abdülaziz El Suud, eşi ve kızları ile birlikte tatil için Bodrum'daydı. Uçağın inişinin ardından havalimanında bekleyen altı VIP araç ve bir otobüse binen aile, iki polis otosu ve güvenlik görevlileri eşliğinde Bodrum'a hareket etti. Aileye ait yaklaşık 300 bavul ve

30 bisikletten oluşan eşyalar saatler süren çalışmanın ardından kamyona taşınarak kraliyet ailesinin tatilini geçireceği otele götürüldü. Yaklaşık bir hafta boyunca Cennet Koyu'nda bulunan Mandarin Oriantel'de konaklayan veliaht prens, ülkesine dönerken hatrı sayılır bir para bıraktı.

DÜNYANIN SAYILI ZENGİNLERİNDEN BİRİ

Sabah'ta yer alan habere göre, 32 milyar dolarlık serveti ile dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Suudi prensin Kingdom 5 KR isimli süper lüks yatı da Cennet Koy'unda hazır bekledi. Gündüzleri yata geçen prens, ailesi ile birlikte su sporları yaptı. Prensin 88 metre uzunluğunda, yatak ve yemek odası altınla kaplı, üzerinde helikopteri olan yatında füze kalkanı da yer alıyor. 75 metre uzunluğunda ve 100 milyon dolar değerindeki teknesini bulunduğu otelin açığına çeken prens, ailesi ve yanında gelenlerin rahat etmesi için her gün 20 loca kapattı. Otelde bir hafta konaklayan ve günlüğü 40 bin Euro olan odada kalan Prens, yanında bulunan aile üyeleri için de ayrı bir villa kiraladı ve sadece konaklama için 400 bin Euro ödedi.

30 KORUMASI İLE BİSİKLETE BİNDİ

30 koruması ile birlikte bisiklet turuna çıkan prens, konakladığı otelin sahilini kapattı. Bodrum'da birçok spor aktivitesi yapan El Suud, bisiklet kullandı. Koruma ordusu ve üç bot ile denize giren prens, su kayağını da denedi.

Suudi Prens Bodrum'da! Milyon dolarları var ama böyle görüntülendi
KENDİSİNİN VE AİLESİNİN RAHAT ETMESİ İÇİN YEDİ ADET VİP ARAÇ KİRALADI

Prens El Suud, kendisinin ve ailesinin rahat etmesi için yedi adet

vip araç kiraladı ve günlük kirası 1000 Euro olan araçlar için 45 bin Euro ödedi.

NUSRET DE PRENSİN AYAĞINA KADAR GİTTİ

Günün büyük bir bölümünü sahilde geçiren ve akşam yemeğe çıkan El Suud, ilk durak olarak Nusr'et Steakhouse'a gitti. 15 kişilik ekibi ile yemek yiyen Prens, Nusret'e hesap ve 20 bin lira bahşiş bıraktı. Bir sonraki gün soluğu yine marina içinde alan Prens, bu kez Sait isimli balıkçıya giderek 40 bin lira hesap ödeyerek çıktı. Prens bir haftada en az 2.5 milyon lira harcayarak Bodrum'u ihya etti.