Liverpool Kulübü, İstanbul'da oynanan UEFA Süper Kupa maçından sonra oyuncuların kutlama yaptığı sırada sahaya atlayan ve kaleci Adrian'ı sakatlayan taraftardan dolayı UEFA'ya şikayette bulundu.

Liverpool'un İstanbul'da oynanan Süper Kupa maçında Chelsea'yi penaltılarla mağlup edip kupayı aldığı maçın ardından kutlamalar esnasında sahaya bazı taraftarlar girmişti.

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Southampton maçı öncesinde açıklamalarda bulunurken hali hazırda sakat olan Allison yerine oynayan kaleci Adrian'ın da sakatlandığını açıkladı ve sakatlığın sahaya giren bir taraftar nedeniyle olduğunu söyledi.

KLOPP: ''BU ÇILGINLIK! NASIL OLABİLİR?''

Klopp, İspanyol kalecinin durumu hakkında ''Taraftarlarımızı seviyoruz ama bunu yapmasınlar lütfen. Norwich'te, İstanbul'da insanlar sahaya giriyor, bu eğlenceli değil. Bir taraftar da Adrian'ı bileğinden sakatladı. Southampton maçında oynayamayacak. Bu çılgınlık! Böyle bir şey nasıl olabilir?'' sözlerini kullandı.

Liverpool kalecisi Adrian'ı sakatlayanın forma almak ve sarılmak için sahaya giren bir Türk taraftar olduğu belirtildi.

LIVERPOOL'DAN UEFA'YA ŞİKAYET!

Öte yandan İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre Adrian'ın sakatlanmasının ardından Liverpool, UEFA'ya şikayet mektubu yolladı. Habere göre Liverpool, UEFA'ya yaptığı şikayette Vodafone Park'ta yaşanan güvenlik zafiyetinden bahsetti ve Adrian'ın sakatlığının bu yüzden oluştuğunu belirtti.

ADRIAN: GARİP BİR DURUMDU

Liverpool'un resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan kaleci Adrian, taraftarın bir anda kendisine doğru koştuğunu gördüğünü dile getirerek, "Garip bir durumdu. Aramızda kupayı kutluyorduk, birisi kalabalığın arasından sahaya atladı ve koşmaya başladı. Sanırım bir anda önümüze geçti ve güvenlik de onunla birlikte koştu. Sonrasında bana yandan bir müdahale yaptı ve yere düştüm. Garip bir durumdu ama kendimi bugün daha iyi hissediyorum. Umarım yarın için hazır olurum" açıklamasını yaptı.