Beyonce'nin giyip Instagaramda patlaştığı, alış veriş sonrası bir kıyafeti bunu kanıtlar gibiydi.Şarkıcı düşük bel kot pantolonuyla göz doldurdu. Queen Bey, dükkanından aldığı bu erkek pantolonun fiyatının 410 dolar olduğu belirtildi.

Ünlü popçu şık güneş gözlükleri ve omuzlarına düşen saçlarıyala, yine tarzını konuşturdu. Arkadaşı Big Sean'ın doğum günü partisine giden şarkıcı şıklığıyla damga vurdu.

Ama gösteriyi gerçekten çalan sanatçının kendisinden çok süslü ayakkabıları oldu. Ayakkabı ile terlik arası tüylü kırmızı ayakkabılar ünlü popçu Beyonce'nin küçük kızı Blue Ivy,'nin annesi için yaptığı bir seçimdi. Bu tüylü ayakabılarla Beyonce'nin bu yaz yeni moda akımı başlatacağı yorumları yapıldı.

Beyonce, arkada tüy süslemelerine yer veren, kırmızı topuklu ayakkabıların satıldığı magazanın vitrininde yazan reklam spotu da en az ayakkabı kadar ilgi çekiciydi ve şöyle diyordu: "Eğer bizim gibi kaprisli ayakkabılara takıntılıysanız, kırmızı tüylü ayakkabıları mağazamızdan satın alabilirsiniz."