Knowles, beş yaşında Blue Ivy adında kızları bulunan Beyonce ve rap şarkıcısı eşi Jay-Z’nin ikizlerine kavuştuğu haberini dün Twitter ve Instagram hesabından paylaştı.




Knowles, “Mutlu yıllar ikizler! Sevgilerimle, Dedeniz” notunun yazılı olduğu bir görseli, “Buradalar #beyonce #ikizler #jayz #mutluyıllar” sözleriyle paylaştı. Henüz açıklanmasa da bebeklerin cinsiyetinin bir kız bir erkek olduğu iddiaları ortaya atıldı.

Öte yandan ABD medyası da Beyonce ve Jay-Z çiftinin pazartesi ya da salı günü ikizlerinin dünyaya geldiğini duyurdu. Çiftin, doğum haberini sadece aileleri ve yakın arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi. 35 yaşındaki ABD’li şarkıcının doğumunu Los Angeles’ta bir tıp merkezinde yaptığı öne sürüldü.


Beyonce’nin annesi Tina Knowles, kısa süre önce, “Çok heyecanlıyım. Bekleyemiyorum” diyerek duygularını paylaşsa da henüz doğumla ilgili bir açıklama yapmadı.
Tina Knowles, Beyonce ve Jay-Z için, “İnanılmaz ebeveynler. Beyonce gerçekten iyi bir anne. Çok sabırlı ve kibar” demişti.

2008 yılında evlenen ünlü çift, ikinci kez bebek bekledikleri haberini şubat ayında duyurmuş ancak doğumun ne zaman olacağına dair bilgi vermemişti.