Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında Vodafone Park'ta Trabzonspor ile oynadığı maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş'ta maç sonunda Talisca ile Caner Erkin'in soyunma odasında birbirlerine girdiği iddia edildi.

Beyaz TV'nin haberine göre; Trabzonspor maçının hemen ardından Caner Erkin ile Talisca arasında söz dalaşıyla başlayan kavga daha sonra fiziksel kavgaya dönüştü. Caner Erkin'in Talisca'ya küfretmesi üzerine Talisca, Caner Erkin'e uçan tekme attı. Beşiktaş Kulübü, olaylar ilgili olarak 'Ufak bir atışma' şeklinde bir açıklama yayınladı. İşte gelişmeler:

UÇAN TEKME İDDİASI

Beşiktaş ile Trabzonspor'un 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV muhabirinin aktardığı bilgiler şu şekilde: "Maçtan sonra Caner Erkin soyunma odasında Talisca'ya Türkçe küfürler ediyor. Bazı el hareketlerini görünce de Talisca tercümanı çağırıyor.

Caner, Talisca'ya şunları demiş: 'Sen bu takımın üzerinde oynamaya ve kendine oynamaya çalışıyorsun. Kendi istatistiklerini yükseltmeye çalışıyorsun.' Olay kavgaya gelmeden önce 2-3 dakika geçiyor.

Sonrasında Talisca bir anda, uçarak Caner'e tekme atıyor.

Caner hamle yapmış ve vuramamış. 5 dakika sonra masajın olduğu odaya giriyor, 15 dakika sonra Şenol Hoca tribünden aşağı indi. Hocaya söyleniyor. Hoca inanılmaz kızmış. Oyuncularla konuşma yapmış. 'Bu takımın üzerinde oyuncular var, ben buna engel olamıyorum. Buna engel olmaya çalışacağım. Eğer yapamazsam bırakacağım' diyor."

CANER ERKİN DOĞRULADI

Öte yandan Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Caner Erkin'in kendisine mesaj attığını açıkladı.

Caner Erkin, Sinan Engin'in kavgayla ilgili sorusu üzerine, "Kavga oldu bitti, abartmasınlar ağabey" diyerek olayı doğruladı.