Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Aziz Behich, Türkiye'ye geri dönüyor.

Bursaspor'dan PSV'nin yolunu tutan başarılı sol bek Türkiye'ye geri dönüyor. Aziz Behich sezon başında gittiği Eindhoven'da 2'si Hollanda Kupası olmak üzere sadece 6 maçta şans buldu. Bu seçimi nedeniyle mutsuz olduğu bildirilen Avustralya'lı oyuncu Türkiye'ye dönme kararı aldı.

Buna göre PSV ile bonservis pazarlığında sonuç alındığı iddia edildi. 28 yaşındaki oyuncu 650 bin euroya satın alınacak. Fenerbahçe ile adı anılan Aziz Behich transferinde Fikret Orman'ın devreye girmesiyle durumlar değişti. Adriano'nun sezon sonunda ayrılmasına kesin gözle bakılan Beşiktaş'ta Caner'e alternatif arayan siyah-beyazlıların PSV'de forma giyen Aziz Behich'le anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Bu gelişmeden sonra yönetimin Hollanda ekibini de ikna ettiği konuşulmaya başlandı. Hatta PSV'ye bonservis olarak 650 bin euro, Avustralya pasaportlu oyuncuya da yılda 800 bin euro ödeneceği kaydedildi. Behich'i bedelsiz alan PSV'nin ilk başta 1 milyon euro'luk istediği ancak geri adım atmasında Fikret Orman'ın pazarlıklarının önemli rol oynadığı bildirildi.

28 yaşındaki sol bekle anlaştığı iddia edilen Beşiktaş'ın, PSV'ye 650 bin, Behich'e de 800 bin euro ödeyeceği kaydedildi. Aziz Behich daha önce Fenerbahçe'ye de "Gelebilirim" mesajı göndermişti.

Beşiktaş'ın Franszı stoperi Nicolas Isimat-Mirin, bu sezon devre arası transfer döneminde 350 bin euro karşılığında bonservisi PSV'den alınmıştı.