ÇAYKUR RİZESPOR 0 - 1 BEŞİKTAŞ
STAT: Çaykur Didi
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
ÇAYKUR RİZESPOR: Diallo, Orhan Ovacıklı, Oboabona, Ümit Kurt, Dhurgham İsmail, Petrucci, Saadane, Ahmet İlhan Özek (Dk.62 Kweuke), Janster, Emrah Başsan (Dk.85 Atiemwen), Oğulcan Çağlayan (Dk.90 + 2 Özgür Çek)
BEŞİKTAŞ: Fabricio, Beck, Tosic, Marcelo, Caner Erkin, Necip Uysal (Dk.75 Adriano), Hutchinson, Tolgay Arslan, Ömer Şişmanoğlu (Dk.46 Aboubakar), Olcay Şahan (Dk.46 Quaresma), Cenk Tosun
GOL: Dk.90+3 Adriano (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Ahmet İlhan Özek (Çaykur Rizespor), Tolgay Arslan, Marcelo, Quresma, Adriano (Beşiktaş)

Maçtan dakikalar:

11. dakikada Caner Erkin'in sağ taraftan kullandığı serbest atışta, kaleci Diallo, topun sahibi oldu.

32. dakikada Caner Erkin'in soldan kullandığı korner atışında, savunmanın uzaklaştıramadığı top Hutchinson'un önünde kaldı. Bu futbolcunun yakın mesafeden etkisiz vuruşunda top kaleci Diallo'da kaldı.

36. dakikada hızlı gelişen Çaykur Rizespor atağında sağ çaprazdan ceza alanına sokulan Ahmet İlhan Özek'in sert şutunda top yandan auta gitti.

40. dakikada Cenk Tosun'un sağdan ortasında, yakın mesafede Ömer Şişmanoğlu, kötü bir vuruşla topu yandan auta gönderdi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Tolgay Arslan, hakem Cüneyt Çakır'a bir pozisyon nedeniyle koşarak tepki gösterince sarı kart gördü.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarının ilk net pozisyonunu 51. dakikada Beşiktaş yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Tosic rakibinden sıyrıldı ve ortasını yaptı. İkinci yarıda Ömer Şişmanoğlu'nun yerine giren Aboubakar net pozisyonda topa vuramayınca Çaykur Rizespor kalecisi Diallo topu rahatlıkla kontrol etti.

53. dakikada Aboubakar yine net bir pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan Caner'in ortasına iyi yükselen Kamerunlu futbolcu boş pozisyonda iyi de bir kafa vuruşu yaptı fakat top uzak kale direğinin hemen yanından auta gitti.

Beşiktaş baskısını arttırıyor. 57. dakikada Tolgay'ın pasında ceza sahası önünde topla buluşan Cenk düzgün de bir vuruş yaptı fakat top kale direğinin hemen yanından auta gitti.

Aboubakar saç baş yoldurttu. 59. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında Olcay uzak kale direğine doğru açtığı topa Kamerunlu futbolcu dokunamadı ve mutlak bir gol pozisyonundan daha yararlanamamış oldu.

77. dakikada Emrah Başsan'ın pasında Kweuke topa hereketlendi fakat kaleci Fabricio tehlikeyi sezdi ve topu uzaklaştırdı.

90+3. dakikada Brezilyalı yıldız Adriano müthiş bir gole imza attı. Orta sahada Caner, Cenk Tosun'u gördü. Cenk ise 75. dakikada oyuna giren ceza sahası yayi dışında bulunan Adriano'ya pası verdi. Yıldız futbolcu, sert bir şutla Beşiktaş'a altın değerinde 3 puan getirdi: 0-1..