Berkay, önceki gece galerici Murat Karabova için doğum günü partisi organize etti. Doğum günü partisinde sunucu Ece Erken ile popçu Berkay'ın samimi görüntüler sergilediği iddia edildi.

"HEPSİ HAYAL ÜRÜNÜ"
Ece Erken, Murat Karabova'nın konuyla ilgili yaptığı açıklamayı kendi Instagram hesabından paylaştı: Dün gece doğum günüm için bir araya geldiğimiz dostlarıma, öncelikle teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlarım Berkay Şahin ve Ece Erken beni birçok yakın arkadaşım sohbet eşliğinde eğlendik. Var olmayan dedikodular dolaşsa da hepsi hayal ürünüdür. Tüm gece güzel olan eğlencemizi tadında bırakan Berkay Şahin erkenden ayrılmıştır. Doğum günü nedeniyle herkes yan yana bir araya gelmiştir. Ece Erken özel arabamızla evine kadar bırakılmıştır.

"ŞİMDİ DE ECE ERKEN OLAYI ÇIKTI"
Ece Erken'in ardından Berkay da sosyal medya üzerinden eşi Özlem Ada ile birlikte açıklama yaptı: Şimdi bir de Ece Erken olayı çıktı. Bir salmıyorsunuz beni rahatça yaşayayım. Bir görüntü varsa çıkartın. En fazla kulak kulağa konuşmuşuzdur. Benim 20 yıllık arkadaşım ve konuşmam gereken konular vardı. İyi ki de onu gördüm, konuştum, çok da iyi oldu. Biz iyiyiz. İşimizi gücümüzü yapalım. Haklının acelesi yoktur, haklı bekler. Haksızın acelesi vardır. Bizi bir rahat bırakın. Biz iyiyiz, huzurluyuz.

İkinci bebeğine hamile olan Özlem Ada Şahin de, "Sizi mutlu edemeyeceğiz maalesef, gülüyorum geçiyorum" dedi.