Derlenen bilgilere göre, Denizli, Tekirdağ, İzmir, Samsun, Ankara ve İstanbul'daki trafik kazalarında 13 kişi hayatını kaybetti.

Erzurum'da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kent merkezinden Oltu ilçesi yönüne seyreden sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 06 EU 3337 plakalı kamyonet, Uzundere ilçesi Yayla Mahallesi mevkisinde, karşı yönden gelen Yayla Mahallesi Muhtarı Mehmet Han yönetimindeki 25 DY 148 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra uçuruma yuvarlandı.

Kazada, kamyonetteki Metin Arslan ve Cevat Arslan ile otomobil sürücüsü Mehmet Han olay yerinde hayatını kaybetti, kamyonetteki Doğan Aslan ile Aykut Arslan ağır yaralandı.

Denizli'de meydana gelen 3 trafik kazasında ise 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Korucuk mevkisindeki kazada Hasan Avcı (34) yönetimindeki 20 SA 010 plakalı otomobil, Metin Genç'in (25) kullandığı 06 FB 4848 plakalı motosikletle çarpıştı. Sürücü Avcı olay yerinde, otomobildeki Muhterem Tuncer (25), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, Emin Akkaya (29) ile motosikletteki Metin Genç ve Ahmet Baştürk (22) yaralandı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Ali Ünlü kontrolündeki 35 KD 9579 plakalı motosiklet, refüje çarptı. Kazada, sürücü ile motosiklette bulunan Evren Morkoç hayatını kaybetti.

Samsun'daki kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Samsun'da Halit Çalışır yönetimindeki 34 NGH 11 plakalı otomobil, Kavak-Samsun karayolunda devrildi. Sürücü Çalışır olay yerinde yaşamını yitirdi, yaralanan Engin Kaya (32), Okan Akgül (27), Erkan Çakır (31), Ünal (24) ve Sinem Su Çalışır (7), 112 Acil Servis ekiplerince Kavak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ankara'da Esenboğa Havalimanı yolunda yolun karşısına geçmek isteyen Yusuf Yener'e (55) sürücüsünün kimliği belirlenemeyen otomobil çarptı. Yener hayatını kaybederken otomobil olay yerinden uzaklaştı. Polis, diplomatik plakalı olduğu öne sürülen otomobilin sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kütahya'daki kazada 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı

Kütahya'da İbrahim Demirci yönetimindeki 34 GY 5326 plakalı otomobil, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 19. kilometresinde şarampole devrildi. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan eşi Züleyha (26) ve 1 yaşındaki kızı Elif Sare Demirci, Keramettin (30), İpek (26), Muhammed Efe (6), Ayşe Melek (5) ve 1 yaşındaki Yağmur Aysima Günaştı yaralandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, kurban kesmek için Tekke Mahallesi'ne gitmek üzere yola çıkanların bulunduğu Orhan Korkmaz idaresindeki 35 HR 206 plakalı otomobil, D-605 karayolu Çayırköy mevkisinde sulama kanalına devrildi.

Kazada, sürücü ile eşi Semra Korkmaz, kızları Serra (5) ve oğulları Serdar (3) yaralandı. Yaralılar, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İstanbul'da D100 Karayolu'nun Haliç Köprüsü girişinde meydana gelen trafik kazasında Avrupa yönüne giden 34 UF 4728 plakalı otomobil karşıya geçmek isteyen Nazım Vardar'a (70) çarptı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Nazım Vardar yaşamını kaybetti.

Tekirdağ'daki trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken Erzincan'daki trafik kazasında 9, Bilecik'te 6, Elazığ'da 6, Kırıkkale'de 5, Karabük'te 4, Kastamonu'da 1 kişi yaralandı.

Bayram tatilinin başlamasından bu yana yaşanan kazalarda 29 kişi öldü, 122 kişi yaralandı.