"Kur'an Yeter" deyip yüzlerce kitap yazan bozgunculardan Bayraktar Bayraklı, "Tefsir yazdım, hadislere ve sahabaye itibar etmedim" diyerek daha önce tıynetini sergilemişti.

Bir milleti yok etmek için öncelikle dinini ve dilini bozmayı hedefleyen şer güçlerin maşaları boş durmuyor.

Genellikle reformist, mealist ve mezhepsizleri ekrana taşıyan TV-8'e çıkan Bayraktar Bayraklı, "Bana kalırsa aslında her ay hac ibadeti yapılabilir. Ramazan da Eylül'e sabitlenebilir" diyerek saçmaladı.

Kimin bayraktarlığını yaptığı makyajı aktıkça açığa çıkan Bayraklı, "Problem takvimden kaynaklanıyor. Arabistan'da yaz- kış fark etmiyor ama burada biz perişan oluyoruz" diyerek hem Hicri takvime karşı olduğunu hem de bütün dini akidelerin miladi takvime ve günümüze göre ayarlanabileceğini iddia ederek, "Güncelleme" meselesinin nasıl bir fitne ve tehlike olduğunu sergilemiş oldu.

Dini meselelere "Bana kalırsa..." diye başlayan günümüzün kripto sözde din adamları Rand Corp.'ın hedefleri doğrultusunda "Muhammedsiz İslam", "Hadislere güveni sarsmak", "İnsanları Kur'an mealine yöneltip sonra herkesin kendi algısına göre din tasavvuru" projelerine hizmet ediyorlar.

Bu çalışmaları karşılığı Siyonist Ailelere bağlı vakıf, dernek ve STK'lar tarafından cömertçe fonlanan bu modern hocaların iç yüzünü teşhire devam edeceğiz. Tabii olması gereken Diyanet'in milleti aydınlatması ancak Diyanet de "güncelleme" peşinde olduğu için bu hezeyanları umursamıyor.

Pensilvanya Merkezli John Templeton Vakfı'nın fonladığı çalışmalar: