Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde eski bakanlarla buluştu. Kahvaltıya AK Parti kabinelerinde görev yapan tüm bakanlar davet edildi ancak ihraç edilen ve istifa edenler kahvaltıya davet edilmedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da davetliler listesinde yer aldı. Ancak Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu programları nedeniyle davete katılamadı. 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi birlik bir kez de Genel Merkez'deki kahvaltı ile verildi. AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın parti genel merkezinde düzenlediği toplantıya, eski TBMM başkanlarından Cemil Çiçek, Bülent Arınç ve Mehmet Ali Şahin, eski başbakan yardımcılarından Beşir Atalay ve Yalçın Akdoğan, eski bakanlar Abdülkadir Aksu, Muammer Güler, Efkan Ala, Sadullah Ergin, Vecdi Gönül, Taner Yıldız, Hüseyin Çelik, Nimet Baş, Zafer Çağlayan, Mustafa Elitaş, Kürşat Tüzmen, Nihat Ergün, Ali Coşkun, Fatma Şahin, Selma Aliye Kavaf, Ayşenur İslam, Volkan Bozkır, Suat Kılıç, Atilla Koç, Erdoğan Bayraktar, Fatma Güldemet Sarı, İdris Güllüce, İmdat Sütlüoğlu, Mustafa Demir, Osman Pepe ve Faruk Nafiz Özak katıldı.

'17 NİSAN'DAN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ'

Başbakan Binali Yıldırım, 25 Şubat'ta da kampanya tanıtım toplantısı sonrasında eski milletvekilleri ile akşam yemeğinde buluşmuştu. Bülent Arınç, AK Parti Genel Merkezi çıkışında açıklama yapmaktan kaçındı. "Güzel bir toplantı oldu, faydalı bir görüşme oldu" açıklaması yapmakla yetinen Bülent Arınç, referandum ile ilgili sorulara "17'sinden (Nisan) sonra görüşürüz" yanıtını verdi.