ELİNDEN PUROYU BIRAKMADI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un elinde puroyla görüldüğü, içki ve eğlencenin gırla olduğu ortamda çekilmiş görüntüsü bomba etkisi yarattı. Sosyal medyaya düşen ve ne zaman çekildiği belli olmayan görüntüde alkol ve sigaranın tüketildiği görülürken Bakan Ersoy'un rahat bir tavırla müziğe eşlik ederek puro içtiği görülüyor.

HANGİ BAKAN GERÇEK?

Bakan Ersoy son olarak İstanbul'un fethinin 567'inci yıl dönümünde Cuma günü Ayasofya'da düzenlenen programa katılarak dualara eşlik etmişti. Gün içi Fatih Sultan Mehmed Han'ın türbesini de ziyaret eden Ersoy'un birbiriyle tavan tavana zıt iki görüntüsü ise 'Seçime yakın camiye gitmeler, Yasin-i Şerif, dua okumalar seçim sonrası ise vur patlasın çal oynasın' siyaseti olarak yorumlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da videokonferans yöntemiyle katıldığı programda bir konuşma yapmıştı.

İSTANBUL'UN FETHİNE İŞGAL DEMİŞTİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katıldığı bir canlı yayında Galata Kulesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devriyle ilgili yaptığı açıklama 'Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u işgal ettikten sonra Fatih Sultan Mehmet Vakfı'nı kuruyor' şeklinde kullandığı ifade sosyal medyada büyük tepki çekmişti.