MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Seyhan Nehri üzerine inşa edilecek "Devlet Bahçeli Köprüsü Temel Atma Töreni"nde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

HER KENTİN BİR RUHU VARDIR
"Tarih boyunca kervan yollarının önemli bir geçiş ve kesişme noktası olan Adana Taşköprü hala ayaktadır. Asırlara meydann okuyan Taşköprü'müz yaşanmışlıkların canlı şahididir. Her kentin bir ruhu vardır. Bizim belediyeciliğimiz müşfik bir dokunuştur. Sımsıcak bir gülümsemedir. Çatık kaş yoktur bizim belediyemizde. Bizim nazarımızda herkes eşit Türkiye'dir. Bizim yapacaklarımız daha çoktur. Nid'den Tuna'ya, Adriyatik'te Çin Seddine nereye giderseniz gidin orada Türk'ün ayak izleri vardır.

ÜLKEMİZİN EN UZUN KÖPRÜLERİNDEN BİRİ
Milli anlayışımızın izleri olan bir eserimizi bugünde Adana'da açmanın gururunu yaşıyoruz. MHP milletine hizmet etme mücadelesine soluksuz devam edecektir. Ülkemizin en uzun köprülerinden biri olacak bu eser Çukurova için çok büyük faydalı sağlayacaktır.

MUTLUYUZ, SEVİNÇ DOLUYUZ
Temelini attığımız bı köprü günü kurtarmanın değil, hep beraber yaşama gücümüzün yansımasıdır. Mutluyuz, sevinç doluyuz. Bir sözümüzü daha icraate dönüştürmenin gurunu yaşıyoruz, hepinize kutlu olsun. Bu eserin Adana'ya kazandırılmasında emeği olan başta Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Sözlü köprüyü kur yalnız değilsin tüm Adana seninledir.

KISKANANLAR VAR BİLİYORUZ
Millet için kim bir çivi dahi çaktıysa, hiçbir ayrım gözetmeksizin hepsine şükranlarımızı sunarız bu konuda siyasi bir ayrım gözetmeyiz fakat bu hizmetlerin istismar edilmesinede karşı çıkarız. MHP'yi çekemeyenler var görüyoruz, yaptıklarımıza taş koymak isteyenler var onların hepsinide tanıyoruz. Ancak bunların hiçbiri vatandaşlarımıza hizmet götürmemize engel olamayacaktır. Milliyetçi hareketin başarısını hazmedemeyen fitneler, aziz milletin teveccühü altında ezilmeye mahkum olacaklardır.

Barikat kuruyor çukur açıyorlarmış. Sonlarını hazırladıklarını öğrenecekler. Türk milleti terör illetini aşacak, birlik ve kardeşlik şafağından yeniden doğacaktır.