Gazeteci Mustafa Hoş kendisi için zor bir gün olduğunu belirterek, "Çünkü Babıali Tv'nin yayınına son veriyoruz. çok emek verdik, çok uğraştık ama yolun sonu geldi. Amacımız partileşen medya ortamında ana akım medya yolunda bir tuğla döşemekti." diye yazdı.

"BU ZEHİR MUHALAFETE DE SIÇRAMIŞ DURUMDA"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mustafa Hoş, şunları yazdı: Zor bir gün benim için. Çünkü Babıali TV'nin yayınına son veriyoruz. çok emek verdik, çok uğraştık ama yolun sonu geldi. Amacımız partileşen medya ortamında ana akım medya yolunda bir tuğla döşemekti. İktidarın zehirlediği bir medya var. Bu zehir muhalafete de sıçramış durumda.

"BAĞIMSIZ KALMANIN BEDELİ AĞIR"

Herkes kendi yandaşını yaratmaya çalışıyor. Gerçek yerine herkes kendi kurgusunun manipülasyonunu istiyor. Bağımsız kalmanın bedeli ağır. Bu yüzden Babıali TV bağımsız kalmak için yayınına son veriyor. Babıali TV'nin kuruluşundan beri maddi manevi arkasında duran melek ve insan yatırımcısı @UysalAv teşekkür ediyorum.

"BELKİ BİR GÜN YENİDEN BAŞLARIZ. KİM BİLİR..."

Bir maniniz yoksa bu akşam 21.00'de Babıali TV'de neden kapanıyoruz ve bundan sonra ne olacak? Onları konuşuruz. Babıali TV'yi izleyen ve destek olan herkese teşekkürler. Belki bir gün yeniden başlarız. Kim bilir... İyi ki varsınız...