Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Demir Grup Sivasspor karşısına sakat ve cezalı futbolcularının çokluğundan dolayı farklı bir kadro ile çıktı ve bu oyuncuların yerine Martin Skrtel, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal ve Aatif Chahechouhe'ya görev verdi.

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, Sivasspor müsabakasında 5 futbolcusunu kullanamadı. Ligin 11. haftasında deplasmandaki Osmanlıspor maçında sakatlık geçiren Mathieu Valbuena ile Mauricio Isla'nın yanı sıra uzun süredir sakatlığı bulunan Robin van Persie, sarı kart cezalıları Alper Potuk ve Luis Neto da sarı-lacivertli ekipte yer alamayan isimlerden oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, uzun bir süre sonra Mehmet Topal'a ilk 11'de şans verdi. Kocaman ayrıca Sivasspor karşısında takımdaki eksiklerin yerine Martin Skrtel, Şener Özbayraklı, Aatif Chahechouhe ve İsmail Köybaşı'nı sahaya sürdü. Fenerbahçe, karşılaşmaya Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Roman Neustadter, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Nabil Dirar, Giuliano de Paula, Aatif Chahechouhe ve Vincent Janssen 11'i ile başladı.