Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kritik mücadelesinde Fenerbahçe Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile kaleci Volkan Demirel Beşiktaş'ın kupa maçlarının ertelenmesi talebiyle ilgili siyah-beyazlı kulübe cevap verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ı da deplasmanda yensek, üzerimizdeki baskı sonlanmayacak gibi gözüküyor. Benim kişisel kaderim bu. 65 maç oynadık, böyle bir talebimiz olmadı. Bu sezon başında yapılmış bir fikstür, kadrolar da buna göre yapılıyor. Bayern Münih maçıyla, bizim kupa maçının bir alakası yok. Erteleme talebi yanlış bir talep gibi gözüküyor. Karar alınacak bir durum yok, federasyonun bunu ciddiye alacağını da düşünmüyorum. Gerçi çok da emin değilim. Baktığımda Beşiktaş'ın kadro derinliği bizden daha fazla. Dışarıdan öyle gözüküyor, bu talebin anlamını anlamadım." dedi.

KÜFÜR AÇIKLAMASI: "KENDİ KENDİME SÖYLEDİĞİM ŞEYLER"

Beşiktaş’ın erteleme talebi ve sosyal medyaya yansıyan küfür olayıyla ilgili konuşan kaleci Volkan Demirel ise "Benim söylediklerim önemli değil. Maç içinde kötü niyetle yapmıyoruz. Kendi kendime söylediğim şeyler. Kimseye bir art niyet yoktur. Bazen ister istemez bir şeyler çıkıyor ağzımızdan. Yanlış bir sollama yapıldığında bir şey demiyor musun? Her oyuncunun ağzına kamera sokarsan, bunu her oyuncu söyler. Özür dilenecek bir şey yapmadım. Biz neler yaşadık, erteleme istemedik. Onlar da bir zahmet istemesin, çıksın, oynasın." İfadelerini kullandı