UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta mücadele eden A Milli Takım, Lüksemburg'daki 3. maçını da kazanmayı başardı. Gruptaki ilk maçında Faroe Adaları'nı 4-0, ikinci maçında da deplasmanda Litvanya'yı 6-0 mağlup eden milli takım, 6 puanla geldiği Lüksemburg'da da 2-0 kazanarak 9 puana ulaştı.

KAPANIŞI SERDAR DURSUN YAPTI

Yoluna gol yemeden, kayıpsız devam eden ay yıldızlılar C Ligi'ndeki etkili performansını Lüksemburg deplasmanında da sürdürdü. İlk yarıda Hakan Çalahoğlu'nun penaltı golüyle öne geçen Türkiye, ikinci yarıda da Serdar Dursun ile ikinci golü bularak kazanmayı başardı.

Milliler gruptaki 4. maçını 14 Haziran'da İzmir'de Litvanya ile oynayacak.

İŞTE MAÇIN GOLLERİ:

35'te milli takımımız penaltı kazandı! Leandro Barreiro'nun ceza alanı içinde topa elle yaptığı müdahale sonrasında hakem Antonio Emanuel Nobre penaltı noktasını gösterdi.

37'de ay-yıldızlı ekibimiz, Hakan Çalhanoğlu'nun golü ile maçta öne geçti. Kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu, yaptığı düzgün vuruşla kaleci Anthony Moris'in sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başardı.

Millilerimiz, 76.dakikada Serdar Dursun'un golü ile maçta farkı ikiye çıkardı. Eren Elmalı'nın pasında Dirk Carlson'un hatasıyla topu kapan Serdar Dursun, ceza alanınının hemen içerinden yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı Anthony Moris'in solundan köşede ağlarla buluşturdu.