Roma kulübü sosyal medya hesapları başta olmak üzere tüm resmi yayın uzuvlarında Cengiz için özel paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Shakhtar mücadeleninde Cengiz'in gol atmasıyla beraber Twitter üzerinde hem İtalyanca hem de İngilizce hesaplardan resmi paylaşımlar ve sevinçler geldi.

17 GÜNDE HAYATI DEĞİŞTİ

Roma'da performansıyla tüm Avrupa'nın dikkatini çeken Cengiz Ünder, son 17 günde sanki bambaşka bir hikaye yazıyor. Yıldız oyuncu, son 4 mücadelede 5 gol 1 asistle, 6 gole dolaysız tesir etti. 4 Şubat tarihinde Verona ile dış sahada oynanan Serie A mücadeleninde ağları havalandıran ulusal futbolcumuz, hem Roma ile ilk gol sevincini yaşadı hem de büyük serisinin adımını resmen attı.

Daha sonra 11 Şubat'ta yeniden Serie A'da Benevento mücadeleninde 2 şık gol ve enfes 1 asistle yıldızını parlatan Cengiz, durmak bilmedi. 17 Şubat'ta bu kez Udinese dış sahanında sahneye çıkan 20 yaşında olan futbolcu, 2-0'lık galibiyette perdeyi açan isimdi. Son olarak Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk mücadeleninde 21 Şubat tarihinde Shakhtar Donetsk dış sahanında boy gösteren Cengiz Ünder, kariyerinin ilk Devler Ligi golünü attı. 20 yaşında olan oyuncu, Şampiyonlar Ligi arenasında en genç gol atan isim olarak da tarihe geçti.