Galatasaray'ın Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olduğu maçından ardından konuşan Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Baygınlık geçirdiği olayla ilgili açıklama yapan Gomis, "Bu bazen benim başıma geliyor. Hastalık değil, sadece düşüp bayılıyorum. Tamamen strese bağlı bir durum. Gençliğimde de yaşadığım bir şeydi. Daha sonra kendimi iyi hissettiğim için oyuna devam etti. Üzgün olduğum nokta var kazanamamış olmamız" diye konuştu.

"İYİ OLDUĞUM KONUSUNDA GARANTİ VERDİM"

Fransız futbolcu kulüp doktoru Yener İnce ile oyuna devam etme konusunda konuştuklarını söyleyerek şöyle konuştu "İyi olduğum konusunda garanti verdim. Oyuna devam edebileceğimi söyledim. Galatasaray'a gelmeden önce testler yapıldı. Testlerden geçip, geldim. Burada sadece kazanmamızı konuşmak isterdim. Kazanamamak beni etkiledi. Birinciliği kaybetmemiz beni etkiledi"

Son olarak taraftara da seslenen Gomis, "Merak etmesinler. Aslan gibi devam edeceğim. Tekrar çalışıp, aslan gibi sahaya çıkacağım" dedi.