Asamoah transferini bitirme noktasına geldiklerini ancak transferin son anda iptal olduğunu ifade eden Akman, "Sezon başında Asamoah transferi çok konuşuldu ve hedef oyuncuydu. Son güne kadar o transferin bittiği yönünde bilgi vardı. Juventus son anda transferi iptal etti ve Latovlevici geldi. Bu sezon başında planlamada Konoplyanka vardı ama olmadı. Şu an durumları nedir bilmiyorum. Sezon sonu Asamoah transferi olacaktır. Çok doğru bir isimdir bence sezon sonunda gelecektir. Konoplyanka için çok uğraşıldı" dedi

"FATİH HOCA BENİ ÇAĞIRDI AMA..."

Fatih Terim ile de görüştüğünü ifade eden Akman, Radyospor'a yaptığı açıklamalarda, "Fatih hoca beni çağırdı. Takım hakkında ve sezon planlaması anlamında fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah Galatasaray hedeflediği yerde bitirecektir. Hocamız güzel bir ekip kuruyor. İnşallah onlar da elinden geleni yapacaktır. Benim o ekibin içinde olmam gibi bir konu konuşulmadı" ifadelerini kullandı.

BELHANDA ÖZGÜR KALAMADI

Belhanda'nın beklentileri tam olarak karşılayamadığını da vurgulayan Akman, "Belhanda daha fazla beklenti olan bir isimdi. Gol ve asist konusunda geride kaldı. Fakat oyun içine baktığınız zaman defansif anlamda ve oyun kurma anlamında başarılı oldu diyebiliriz. Belhanda kendisi de biliyor bu konuyu.