Aöo sınavına gireceğim Açık ortaöğretim sınav giriş belgesini nereden alırım diyen öğrenci adayları bu haber tam size göre hazırlandı. 2016-2017 II.Dönem Sınav giriş belgesi için https://aio.meb.gov.tr/

2016-2017 Öğretim yılı iş takviminde sınav tarihlerinde ilgili değişiklik yapıldı. Daha önceden iş takviminde II. Dönem Sınavı 19 Mart Pazar, III.Dönem Sınavı 2 Temmuz Pazar günü olarak belirtiilen sınavlar 1 gün öne çekilerek II.Dönem Sınavı 18 Mart Cumartesi, III. Dönem Sınavı 1 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

AÖO II. DÖNEM SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sınava girecek adaylar sınav giriş belgesinde yer alan okul ve salonlara sınava girmelidirler. Sınav giriş belgenizi http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinde Sınav Giriş Belgesi ekranından seçebilirsiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra bilgisayarınızdan yazdırabilirsiniz.

21-22 Ocak 2017 tarihinde yapılan Açık Öğretim Ortaokulu Yurtdışı Batı Avrupa ve Balkan Programları I.dönem sınav sonuçları açıklanmıştır. Öğrencilerimiz sınav sonuçlarına aşağıda yazılı olan linkten giriş yaparak ulaşabilirler.

https://aionet.meb.gov.tr/ogr_login.aspx

2016-1 DÖNEM SORU VE CEVAPLARI İÇİN

08 Ocak 2017 tarihinde 2 oturum olarak gerçekleştirilen 2016-1 dönem sınav soruları ve cevap anahtarı açıklandı. (https://aio.meb.gov.tr/www/2016-1-donem-sinav-sorulari-ve-cevap-anahtari-aciklandi/icerik/9)