Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yle büyük bir mücadeleye giren, geçtiğimiz hafta ise Akhisar deplasmanında son yıllarda unutulmayacak bir 90 dakika geçiren Beşiktaş, 31. haftada kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen idmanda ise moral bozucu olaylar yaşandı.

Önce Olcay ve Tolgay kapıştı...

Kayserispor karşısında kesinlikle puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş'ta idmanlar hırs ve sertlik içinde geçiyor. Bu sertlikler ise zaman zaman gergin anların yaşanmasına sebebiyet veriyor.

İdmanda Olcay Şahan'ın Tolgay Arslan'a sert müdahalesi sonrası gergin anlar yaşanırken, Tolgay takım arkadaşına tepki gösterdi. Ortalık bir anda gerildi ve tartışma büyüdü. Tolgay kendisine sert gren Olcay'la burun buruna geldi ve kafasıyla takım arkadaşını ittirdi. Hemen ardından da aynı sertlikte bu sefer Tolgay, Olcay'a sert müdahalede bulundu.

Sonra Oğuzhan korkuttu...

İki oyuncu arasındaki bu gerginlik takım arkadaşlarının araya girmesiyle çözülürken, kısa bir süre sonra ise Oğuzhan Özyakup sakatlandı ve idmanı yarıda bıraktı. Sağ ayağı burkulan Oğuzhan'la ilgili, kulüp doktoru Sarper Çetinkaya, "Tedbir amaçlı çıkardık. Önemli bir durum söz konusu değil" açıklamasını yaptı.

Sorun yok!

Antrenman sonrası ise Olcay ve Tolgay'ın, olayı büyütmeden hiçbir olumsuzluk yaşanmamış gibi tavır sergilemeleri ve konuşmaları ise "Barıştılar" şeklinde yorumlandı.