Spor Toto Süper Ligi'nin 34. ve son hafta maçında Antalyaspor, Antalya Stadyumu'nda ağırladığı Gaziantepspor'u 4-1 yendi ve sezonu galibiyetle bitirdi.

Antalyaspor'a farklı galibiyeti getiren golleri 20 ve 56. dakikalarda Jean-Armel Drole, 43. dakikada Zeki Yıldırım ve 71. dakikada Samuel Eto'o attı. Önümüzdeki sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Gaziantepspor'un tek golü ise 28. dakikada Serkan Bakan'dan geldi.

Antalyaspor, bu galibiyetle birlikte Spor Toto Süper Lig'i 58 puan ile 5. sırada bitirdi. Gaziantepspor ise 26 puanla ligi 17. sırada bitirdi.

Antalyaspor: 4 - Gaziantepspor: 1

Stat: Antalya

Hakemler: Suat Arslanboğa, Serkan Gençerler, Samet Çavuş

Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Celustka, Sakıb Aytaç, Salih Dursun, Yusuf Çelik (Dk. 52 Sandro), Harun Alpsoy (Dk. 73 Atakan Cangöz), Drole, Emre Güral (Dk. 67 Doğukan Sinik), Makoun, Zeki Yıldırım, Eto'o

Gaziantepspor: Erten Ersu, Alpay Koçaklı, Pedroso, Serkan Bakan (Dk. 87 Yunus Şencay), Kislyak, Thiam, Doğanay Kılıç, Ben-Hatira, Abdülkadir Kayalı, Orkan Çınar, Ghilas

Goller: Dk. 21 ve 57 Drole, Dk. 43 Zeki Yıldırım, Dk. 72 Samuel Eto'o (Antalyaspor), Dk. 28 Serkan Bakan (Gaziantepspor)

Sarı kartlar: Dk. 19 Yusuf Çelik (Antalyaspor), Dk. 44 Kislyak, Dk. 89 Alpay Koçaklı (Gaziantepspor)