Ankara'da askeri personeli taşıyan servis araçları kırmızı ışıkta beklediği sırada hızla aralarına dalan bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında hayatını kaybeden 28 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edildi. GATA'daki askeri törenin ardından şehitleri taşıyan 4 cenaze aracı, Kocatepe Camii'ne geldi. Saldırıda şehit olan 8 asker için Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılınıyor.

28 KİŞİNİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 28 kişinin kimlikleri belli oldu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı kaynaklarından aldığı bilgiye göre, saldırıda hayatını kaybeden 28 kişinin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığındaki DNA testlerinin tamamlanması ve kimliklerinin belirlenmesinin ardından yakınlarına teslim edildi.

BAŞBAKAN DA TÖRENE KATILDI

Başkent Ankara'da Genelkurmay kavşağına yakın mesafede gerçekleştirilen terör saldırı sonrası hayatını kaybedenler için GATA'da askeri tören düzenlendi. Törene, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve kuvvet komutanları yanı sıra şehit yakınları da katıldı.

VATANDAŞLAR ASKER SELAMIYLA UĞURLADI

Şehitler için edilen duayla başlayan törene, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. GATA'dan çıkan cenaze araçlarının geçişi sırasında bazı vatandaşlar asker selamı vererek şehitleri gözyaşları içinde uğurladı. GATA'dan şehitleri taşıyan 4 cenaze aracı, Kocatepe Camii'ne getirildi.

Cenazeleri yakınları tarafından teslim alınan 28 kişinin isimleri şöyle:

Ertan Akgül

Mustafa Haliloğlu

Erkan Tümer

İbrahim Baran

Meryem Yılmaztürk

Uğur Fatih Özdemir

Fatma Berna Atmaca,

Cumali Akman

Yıldız Demirtaş

Cüneyt Sertel

Mehmet Kutlu

Feyyaz İlhan

Mevlüt Öksüzoğlu

Mehmet Yener

Figen Gündüz

Filiz Koçak

Eren Ördek

Ayşegül Pürnek

Gülşen Yıldız

Mustafa Küçük

Sedat Durgun

Mehmet Koray Pınar

Güner Altınok

Özgür Orçun Munyas

Recep Gülen

Fevziye Kayış

Muammer Kosacı

Ali Öztaş.