42 yaşındaki ünlü yıldız, 2016 yazında Brad Pitt ile kendisi arasında "kötü şeyler" olmaya başladığını bu yüzden ayrılık kararı aldıklarını söyledi.

Ünlü Hollywood çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt’in, Maddox, 15; Pax, 13; Şeyh, 11; Zahara, 12; Ve dokuz yaşındaki ikizler Vivienne ve Knox, adında 6 çocuğu bulunuyor.

Boşanma davasından sonra Jolie çocuklarını alıp Los Feliz, Kaliforniya'da 25 milyon dolarlık malikanesine taşındı.

Lara Croft: Tomb Raider gibi gişe rekorları kıran filmlerin yıldızı Jolie yeni eviyle ilgili 'Bizim için büyük bir değişiklik, hepimiz aile olarak iyileşmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz "dedi.

Ayrılık sonrasında çocukları ile birlikte olan Angelina Jolie, " Zamanımın çoğunu evde geçiriyorum, köpekleri gezdiriyorum, mutfağa girip çocuklarım için kek yapıyorum, bulaşıkları yıkayıp evi temizliyorum ve yatmadan önce çocuklara masal okuyorum. Bütün bunlar gerçekten bana çok iyi geliyor.”Ama bazende çocuklarımdan gizli düşta ağlıyorum." Dedi.

Ünlü yıldız Angelina Jolie ve Brad Pitt, Eylül ayında yaşanan ayrılığa kadar tam 12 yıl hayatlarını birlikte geçirdi. Jolie Boşanma davasında çocukların velayetinin kendisine verilmesini talep ediyor.