Bir çok asistan ve yardımcıları olan güzel yıldız Jolie yanına sekiz yaşındaki kızını da alarak mutfak alışverişi yapmaya çıktı.

Salı günü evinde çocuklarıyla beraber, ABD’nin bağımsızlık günü olan "4 Temmuz"u kutlamak isteyen Angelina Jolie, yapılacak yemekler için alışverişini kendi yapmayı tercih etti.

Aynı zamanda Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi olan ünlü oyuncu, manav alışverişine giderken küçük kızı Vivienne'de aldı ve Los Feliz'de bir markette görüntülendiler…

42 yaşındaki Angelina Jolie, uzun kollu omuzları üzerinden inen pelerin benzeri uzun siyah bir elbise giydi.

Bu sade kıyafetin altına kahverengi sandaletleri tercih etti. Omuzlarına düşen saçlarının yanı sıra, sade bir makyaj yapan güzel yıldız, gözlerindeki yorgunluğu güneş gözlüğü takarak gizlemeye çalıştı.

Jolie geçtiğimiz günlerde Los Feliz bölgesinde eski eşi Brad Pitt için, 25million dolara tarihi bir malikane satın aldı. 7.500 metrekarelik lüks konak LA bakan tepelerde yer alıyor.

Angelian Jolie dokuz ay önce 53 yaşındaki ünlü aktör Brad Pitt’den boşanmıştı. Çiftin Maddox 15, Pax 13, Zahara,12, Shiloh, 11, ve sekiz yaşında Vivienne ve Knox adındaki ikizleri olmak üzere tam yedi çocuğu bulunuyor.