Şarkıcı Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol, doğacak bebekleri için Taksim'de bir otelde Baby Shower partisi yaptı. Çift, partilerinde doğum sırasında kaç kilo aldıklarını da açıkladı.

"ANNENİ ŞİŞİRDİN YETER OĞLUM"

Yakın dostlarının katıldığı partide bebeklerinin yakın zaman sonra gelmesini kutlayan çiften Alişan, eşinin karnını severek muhabirlerin sorularını yanıtladı. Alişan, doğmamış bebeğine "Anneni şişirdin beni şişirdin hadi yeter oğlum..." diyerek seslendi.

HAMİLELİKTE 22 KİLO ALDI

Buse Varol hamilelik boyunca 22 kilo aldığını açıklarken Alişan da 4 kilo aldığını söyledi.

YAKIN DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Başta Çağla Şıkel ve Ece Erken olmak üzere yakın arkadaşlarının katıldığı partiden renkli fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

"ALLAH OĞLUMA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN"

Partiden bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Buse Varol, şunları söyledi: "Bugün harika bir gündü bizim için Allah oğluma sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Bu harika organizasyon ve mükemmel pastamız ile pozitif enerjisini fotoğraf çekmeye adamış Efe Kaplan ve ekibine, beni hiçbir özel günümde yalnız bırakmayan, saçımı ve makyajımı harika yapan canim Çağdaş'a, elbisem için canim arkadaşım İrem'e ve otele çok teşekkür ediyorum. Ve en çok teşekkür aileme, arkadaşlarıma ve dostlarıma iyi ki varsınız."