Türkiye'nin birçok bölgesinde devam eden yangınların büyük bir kısmı kontrol altına alınırken, devam edenler için ise çalışmalar sürüyor. Bodrum'daki yangın kontrol altına alındı. Muğla Marmaris ve Köyceğiz'deki yangına sabahın ilk ışıklarıyla birlikte havadan müdahale yeniden başlarken Milas'taki yangının Ören ve Çökertme mahallelerine doğru ilerlediği öğrenildi. Öte yandan Manavgat'taki yangını kontrol altına alma çalışmaları sürürken bölgeden gelen görüntüler yangının boyutunu bir kez daha ortaya çıkardı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 2 ÇIKARTMA GEMİSİNİ MARMARİS'E SEVK ETTİ

Milli Savunma Bakanlığı da Marmaris'te devam eden orman yangını dolayısıyla Turunç Mahallesinde yaşayan vatandaşların denizden tahliye edilmesine destek olmak üzere Aksaz Deniz Üs Komutanlığından iki çıkarma gemisini bölgeye sevk etti.

MUĞLA'DA DEVAM EDEN YANGIN SAYISI 5'E YÜKSELDİ

3 ayrı bölgede devam eden yangınlarla mücadele devam ederken 2 ayrı bölgede daha çıkan yeni yangınlarla birlikte yangın sayısı 5'e yükseldi. An itibariyle Marmaris, Köyceğiz, Bodrum yangınlarının ardından Seydikemer Eşen Mahallesi'nde ve Yılanlı Sungur'da çıkan 2 ayrı orman yangınları ile birlikte 5 ayrı noktada yangınlar devam ediyor. Ekiplerin alevlerle mücadelesi aralıksız sürüyor.