Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş , deplasmanda Alanyaspor'a 2-0 yenildi ve son üç maçta üçüncü mağlubiyetini aldı. Alanyaspor'un galibiyet gollerini Babacar ve Diedhiu kaydetti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Alanyaspor-Beşiktaş maçı başladı.

4.dakikada maçtaki ilk tehlikeli atak Beşiktaş tarafından geldi. Rosier'in pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Kenan, yakın mesafeden vuruşunu yaptı fakat top savunmadan geri döndü. Daha sonra yaşanan karambolün ardından Alanyaspor savunması topu uzaklaştırdı.

Asist Efecan gol Babacar!

13.dakikada gelişen Alanyaspor atağında sağ kanatta topla buluşan Efecan, oyun çizgisine kadar indi ve içeride boş pozisyonda bulunan arkadaşı Babacar'ı gördü. Babacar'ın kale direğine yakın bölgeden yaptığı vuruş ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu.

20. dakikada Josef'in uzun pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Larin, ceza sahasına girip sağ ayağının üstüyle vuruşunu yaptı fakat top üstten auta gitti.

39.dakikada Davidson'un pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Efecan, sağ ayağının içiyle vuruşunu yaptı kaleci Ersin topu kurtardı.

Gol iptal oldu

40. dakikada Vida'dan seken topu önünde bulan Emre Akbaba, ceza sahasına girip sol çaprazdan sağ ayağının içiyle vuruşunu yaptı, top uzak köşeden ağlarla buluştu. Fakat 'VAR' uyarısının ardından hakem Alper Ulusoy, kenara gelip pozisyonu monitörden izledi ve ofsaytı tespit edip golü iptal etti.

İlk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarı başladı. Beşiktaş'ta Atiba ve Pjanic oyundan çıkarken Can ve Teixeira oyuna girdi.

49'da Rosier ceza sahası yayının üzerinden sağ ayağının üstüyle vuruşunu yaptı, top yandan auta gitti.

Direkten döndü!

54.dakikada Alanyaspor'da Umut Güneş sol kanattan topu ceza sahasına çevirdi, arka direkte Babacar sağ ayağıyla tek vuruş yaptı, üst direkten dönen top yerden sekip bir kez daha üst direğe çarptı ve daha sonra kaleci Ersin'in kontrolünde kaldı.

Beşiktaş'ta Kenan oyundan çıkarken NKoudou oyuna girdi.

63. dakikada Ghezzal ceza sahası dışı sağ çaprazından sol ayağının içiyle vuruşunu yaptı, savunmadan seken topa kale sahası içinde Larin dokundu ve topu ağlara gönderdi, fakat Larin için ofsayt bayrağı kaldırıldı. Gol geçersiz.

Serkan'dan müthiş kurtarış!

75'teAlex Teixeira ceza sahası içi sol çaprazından sağ ayağının içiyle kaleye vurdu, uzak köşeye giden topu Serkan çıkardı.

Alanya 3 puanı Diedhiu ile söktü aldı!

90+3.dakikada Artık savunmayı ikinci planda bırakan Beşiktaş geride büyük boşluklar bıraktı. Savunmanın arkasına sarkan Diedhiu skoru 2-0 yaptı ve maç 2-0 sona erdi.