Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç'ın jakuzi keyfi sosyal medyaya düştü, 'Ulan fakirler, oğlum beni rahatsız etmeyin' sözleri tepki çekti.

Saraç'ın arkadaş grubuna attığını açıkladığı ve jakuzide iken, 'Ulan fakirler, oğlum beni rahatsız etmeyin. Tamam mı? Biraz keyif edeceğim de…' dediği görüntüler sosyal medyaya düştü.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GELDİ

'Sen o fakirler sayesinde o koltukta oturuyorsun' yorumları üzerine Saraç, Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk'e açıklama yaptı. 'Arkadaş grubuna attığım bir görüntüydü. Oradan yaymışlar. Esprili bir şeydi. Allah'ın dediği olur' diyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç'a sosyal medyada, 'Sen o fakirler sayesinde o koltukta oturuyorsun', 'Dua et size oy verenler uyanmasın', '20 yıl sonra AKP neydi deyince bunlar gelecek akla' gibi mesajlar geldi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Şanlıurfa yerel basınına olayla ilgili yansıyan haberlerde AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş'ün Saraç'ı arayarak görüştüğü yazdı. Görüntülerin iki yıl önce çekildiği belirtilirken Saraç videonun bu şekilde gündeme gelmesinin ardından yayılmasını sağlayan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

İSTİFA ETTİ

Twitter'da birçok hesapta paylaşılan videonun binlerce yorum almasından sonra istifa ettiğini açıklayan AK Partili başkan şunları söyledi:

'Değerli Şanlıurfalı Hemşerilerim, Kıymetli Basın Mensupları Bundan 2 yıl önce kendi WhatsApp grubumdaki yapmış olduğum bir espri kötü niyetli bir şekilde sosyal medyada paylaşılmıştır.

Ben burada bir kesimi aşağılayıcı ya da küçük düşürücü düşünerek kesinlikle hareket etmedim. Video gerçekten saf ve temiz bir niyet ile izlendiğinde ironi amaçlı çekilen bir video olduğu ve asla toplumun bir kesimini aşağılamak amacı gütmediği görülecektir.

Gelinen noktada konunun davamıza, partimize ve gençlik kolları teşkilatlarımıza zarar verdiğini görmekteyim.Bu sebeple Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, halkımdan ve bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımdan özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum.'